مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست جابه جا کردن دو انباری در دو سند

سلام در مبایعه نامه از سازنده آپارتمان نوساز بدون سند و با انباری پلاک 1 به متراژ 7 مترمربع خریداری کردم و شریکش اون رو امضا کرد و در توافق نامه جداگانه قرارداد را تنفیذ و حق هرگونه شکایتی را از خود سلب کرد اما فروشنده (سازنده) انباری کوچکتری به متراژ 3 متر به پلاک 4 در سند منتقل نموده است و انباری بزرگتر پلاک 1 رو به شریکش داده، سند آپارتمان رو با انباری کوچکتر و پلاک مغایر با قولنامه زد به نام همسرم مطابق متراژی که سند زد با ایشان تسویه کردم می خواهم از طریق قانون انباری پلاک 1 که از اول به من فروخته رو مطالبه کنم البته متراژ واحد از 161 به 174 تا افزایش و انباری پلاک 1 از 7 متر به 10 متر افزایش یافته
من کپی صورتمجلس رو گیر آوردم ولی در صورتمجلس که نیامده کدام انباری به کدام واحد تعلق می گیرد فقط با شماره پلاک 1 تا 6 حدودش مشخص شده فقط در انتها ذکر شده که انتقال انباری منوط به رعایت بند 16 دستورالعمل تفکیک آپارتمانها می باشد
برای شکایت من و همسرم چه دادخواستی باید بدهیم ؟
اگر دادخواست اصلاح صورتمجلس لازم نباشد چه دادخواستی باید بدهم ایا با توجه به اینکه فقط شماره پلاک انباری و حدود باید عوض شود اصلاح سند آپارتمان کفایت می کند؟ یا باید ابطال آن نیز خواسته شود؟ اگر بر اساس تقسیم نامه ای قطعات تفکیکی سند زده اند آیا اصلاح تقسیم نامه با توجه به تعهد طرفین به اینجانب لازم است؟ الان پیش چند نفر رفتم بعضی ها هم که می گن چون سند زدی دیگه کلا تقاضایت رد میشه ولی من اجازه دادم سند را پشت قولنامه به اسم همسرم بزنه و هیچ امضایی هیچ جا حتی در دفتر خانه ثبت اسناد نکردم که انباری رو عوض کنه لطفا هر پیشنهادی در مورد این دادخواست به نظرتان میرسه اعلام فرمایید؟
باتشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

متاسفانه مساله رو خیلی مبهم مطرح کردید..هرچند سعی کردید حزییات رو بکیدامااصل موضوع ابهام دارد