مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ

با سلام من هنوز توجیه نشدم بنده در بهمن ماه 95 وسایل یک خوابگاه را بطور کلی خریداری نمودم که مبلغی بابت آن نقد و مابقی چک و سفته دادم و با توجه به شرایط مالی نتوانستم چکهای را نقد کنم و از ایشان تقاضای فسخ نمودم و مجددا تامین دلیل دادم که قیمت واقعی اجناس بدستم بیاد و بعد از تامین دلیل متوجه شدم کلاه بزرگی سرم رفته و الان هم برای ایشان اظهارنامه فرستادم جهت فسخ معامله ولی جوابم نداده و در قرارداد هم هیچ گونه خیاری الان که متوجه شدم اسقاط نشده و با توجه به اینکه قیمت وسایل یک سوم قیمتی است که ما قرارداد بستیم آیا امکان فسخ از طریق قانونی وجود دارد و غبن وارد شده معلوم است افحش میباشد؟

پاسخ ها :

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

به نام خدا
با سلام.شما باید با استناد به خیار غبن جهت فسخ قرارداد فورا پس از اطلاع از تفاوت قیمت فاحش،اقدام کنید و با توجه به اینکه اظهار نامه ارسال کردید در حال حاضر ضمن پیوست اظهار نامه به دادخواست سریعا دادخواست فسخ قرارداد به استناد غبن فاحش را تتظیم کنید و اقامه دعوا نمایید.دادگاه هم باید در بدو امر موضوع را به کارشناس دادگستری ارجاع دهد تا تفاوت قیمت احراز شود.چنانچه اختلاف قیمت به میزانی باشد که شما فرمودید قطعا حکم به فسخ قرارداد صادر میشود مگر اینکه طرف مقابل در دادگاه ثابت نماید که شما از قیمت واقعی اجناس اطلاع داشتید و با میل و رضایت اقدام به خرید کردید.
امیدوارم به نتیجه برسید.
یا حق