مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام و عرض ادب.
بنده یه ملک خریداری کردم که 85 میلیون روش وام جانبازی داره و همانطور که مستحضر هستید برای زدن سند قطعی حتما باید وام تسویه بشه در غیر اینصورت وکالتی باید خریداری بشه.
و الان بنده مبایعه نامه نوشتم ولی هنوز وقت دفترخانه مونده...
سئوال بنده اینه که چکاری باید انجام بدم که خدایی نکرده این حالت وکالتی بودن بعدا برام مشکل ساز نشه؟
پیشاپیش از محبت شما کمال سپاسگذاری را دارم.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام
وکالت با فوت باطل می شود ،قبول می کنند وام به شما منتقل شود . در مبایعه نامه نیز این شرایط به طور کامل ذکر شود.