مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر تادیه

با سلام. آپارتمانی را بصورت پیش خرید خریداری کردم که سازنده با 4 سال تاخیر در سال 93 آنرا تحویل داد. طبق قرارداد جریمه‌ای جهت تاخیر در نظر گرفته شده بود که پس از شکایت نهایتاً رای دادگاه بر پرداخت جریمه 4 سال صادر گردید اما هنوز هم پرداخت نکرده و دادگاه حکم جلب برای ایشان صادر کرده. با توجه به اینکه مبلغ جریمه تاخیر قاعدتاً باید در همان سال 93 پرداخت میشد (که نشد) آیا میتوانم برای مدت زمان سال 93 تاکنون درخواست خسارت تاخیر تادیه بدهم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که در دادخواست قبلی خسارت تاخیر تادیه را مطالبه ننموده باشید این امکان را دارید ک مستقل تقاضا کنید