مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

من 17 سالمه من با پسری رابطه داشتم اول اصلا راضی نبودم
این اقا منو گول زد به هرطریقی منو بازی داد که دوست دارم میام خواستگاریت حتی منو به خانوادش نشون داد پرده منو زده ولی الان میگه نمیخوام من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ازاله بکارت طبق ماده 658 قانون مجازات اسلامی اگر با اکراه باشد مهرالمثل دارد والا اگر با رضایت باشد چیزی ثابت نیست برای ارائه توضیح بیشتر میتوانید تماس بگیرید.موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کاری نمیتوان کرد چون شما رضایت داشتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت شما باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت