مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین لیزینگی

سلام خسته نباشید ... آقا ما یه ماشین نیسان لیزینگی خریداری کردیم بعد از یک سال که نتونستیم اقساطش رو پرداخت کنیم ماشین رو به یه آقا فروختیم حالا یک سال از فروش ماشین میگذره ولی طرف اقساطو نمیریزه زنگ هم زدیم گفت نمیریزم و چک های پدرم که تو سایپاس برگشت میخوره توی قولنامه هم حرفی از اینکه اگه به تعهد خود عمل نکرد معامله فسخ میشه نزدیم حتی یه وکالت هم به این آقا دادیم که اگه یه موقعه ماشین گیر کرد بتونه در بیاره ... حالا من میخام کلا پول ماشینو پرداخت کنم به سایپا و ماشینو بخوابونم آیا میشه این کارو انجام داد و ماشینو پس گرفت .... تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
قرارداد شما اجاره به شرط تملیک بوده که با عدم پرداخت اقساط , شرکت خودرو را متوقف و قرارداد را فسخ میکند