مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم پدر

سلام
پدر من منفور ترین ادم توی زندگی منه از همه جهات منو محدود کرده و منو مادرم رو کتک میزنه اصلا روی خودش کنترلی نداره و کوچکترین محرکی باعث میشه فحاشی کنه و کتک بزنه خیلی خستم از نظر روحی واقعا تحت فشارم میخوام از این خونه برم ولی درامد کافی ندارم میخوام بابت کتکی که به من زده ازش شکایت کنم راهنماییم کنید این ادم درست بشو نیست 26 سال من مدارا کردم از وقتی یادم میاد همینه و درست نمیشه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانیکه کتک زد با پلیس تماس بگیرید و بعد از طریق دفتر خدمات قضایی فورا شکایت و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و یا از طریق کلانتری هم میتوانید نامه برای پزشکی قانونی بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سعی کنید موضوع را از طریق کلانتری صورتجلسه و به پزشکی قانونی مراجعه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس از زریق دفاتر خذمات قضایی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید یا وکیل بگیرید.