مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم پدرم مرا بیرون کند و ابروی مرا ببرد؟

سلام من 21 سالمه با یه برادر و مادر و بابای خودم زندگی میکنم
از وقتی که کار میکردم به بابام میدادم ولی حالا که نمیدهم دشمن شده و من می‌خواهم ازدواج کنم ولی پدرم میخواهد ابرو ریزی به پا کند و تهدید میکند که میندازمت از خونه بیرون ابروتو میبرم و چند باری هم بخاطر ندادن پول اقدام به عمل فیزیکی کرده و کتکم زده
تموم اینهایی که میگویم مدرکم هم دارم و توسط ویس گوشیم ضبط شده
ایا میتوانم از پدرم شکایت کنم یا کارم را با قانون حل کنم که اذیتم نکند
و چند باریم نزاشته برم خونه و شبارو در کلانتری و پارک خوابیدم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
پدر ملزم است فرزندان خود را نگهداری و در قانون این امر تکلیف پدر است لذا جنسیت شما در این خصوص موثر در موضوع است. لذا فرضٱ دختر میتواند در صورت عدم شغل و همسر تابع نفقه ولی باشدو به لحاظ نفقه مطالبه و به لحاظ کیفری چنانکه جرمی واقع شده باشد از مجرم شکایت نماید حتی پدر.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید شکایت نمایید
با توجه به سنتان و اشتغال میتوانید مستقل زندگی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در حال حاضر شما واجب النفقه پدر نیستید �بت ضرب و جهل می‌توانید از ایشون شکایت کنید اما بابت تهیه مسکن و نفقه خیر

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

سلام، فرزند ذکور بعد از سن 18 سالگی قانونا پدر موظف به دادن هزینه های زندگیش نیست مگر اینکه دانشجو باشه ، در چنین حالتی قانونی وجود نداره که پدر شمارو مکلف بکنه هزینه های زندگی شمارو پرداخت کنه ،اما حق هم ندارد از شما خرجی بگیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

برای ازدواج میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید جهت ضرب و جرح درصورت وجود آثار وسایذ دلایل از طریق تنظیم شکواییه عمل نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت تکرار ضرب و شتم بله ولی در حال حاضر خیر این امکان وجود ندارد

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

سلام علیکم ماشا الله 21 سال داری و مرد شدی / برادرانه عرض میکنم بهترین راه ، بوسیدن دست پدر و نزدیک شدن به اوست ، چرا که اولا از جبهه گیری در مقابل پدر کار به جایی نمیرسه ثانیا ، با نزدیک شدن به پدر و تغییر رویه و دعای خیر ایشون زندگی دنیا و آخرتت تضمینه/ثالثا بیرون هم هیچ خبری نیست با اولین محبت دروغین دیگران سر از ناکجا آباد و....توصیه آخر ، می دونم دست بوسی پدر اگر تا حالا انجام نداده باشی خیلی سخته ولی کافی یه بار انجام بدی اون وقت ببین چه برکتی تو زندگیت اتفاق میفته. می دونم شما جوان هوشمند با غیرت،مظلوم و زحمت کش هستی / پس با تلاش و کوشش ،زندگی با نشاط برای خود و خانواده فراهم کن واگر سربازی رفتی با شغل مناسب مقدمات ازدواج را فراهم کن / شاد باشی