مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم بدجور توسط پدر

سلام من یک دختر 16 ساله ام پدرم من و مادرم رو بدجور کتک میزنه
هر دفعه چند تا لقت بهم میزد بعد از یک هفته خوب میشد اونم همیشه سر این بود که وقتی میخواست مامانم رو بزنه من میگفتم نزنش اونم منو میزد. اما اینبار خیلی بدتر بود بابام با مامانم بحثشون شد بابام یکهو شروع کرد مثل همیشه دویدن به سمت مامانم تا بزنتش اما من مانع شدم بابام 3 تا مشت محکم به سرم زد جوری سرم بدجور باد کرده اخرین مشتش پرت شدم رو زمین انگار یک لحظه همه جا سیاه شد بعدم دوتا لقط بهم زد .مامانم هم که بدتر زد.چیکار میتونم بکنم؟مامانم نمیره شکایت کنه.من نمیتونم؟؟؟یک روانی به تمام معناست همش قیافش تو سرمه وقتی داد میزد و به من و مادرم مشت و لقط میزد هیچی نمی‌دید انگار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر شما می‌تواند با مراجعه به کلانتری این موضوع را صورتجلسه کند و در صورت امکان استشهادی محلی جمع آوری کنید و علیه پدرتان تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کند شما هم می‌توانید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و همچنین با شماره صدای مشاور 148 ارتباط بگیرید و راهنمایی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
میتوانید به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هنگام ضرب و جرح با پلیس 110تماس بگیرید که صورتجلسه شود سپس طرح شکایت کنید.بهتر است از تماس شما مطلع نشود که از منزل خارج نشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در وهله اول بهتر است سر به سر او نگذارید و موقع عصبانیت ایشان حدالامکان سکوت کنید تا کم کم عصبانیت پدرتان فروکش کند .
در مجموع می توانید شخصا از پدر شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح علیه خودتان انجام دهید یا از اورژانس اجتماعی با تلفن 123 تماس گرفته و تقاضای کمک نمایید .