مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با عرض سلام اینجانب یک ساله گذشته با پسر عموی خود به طور مشارکتی یک باشگاه بدنسازی زدیم که ایشان فقط حدود یک سوم مبلغ رو پرداخت کرد و بعد از مدت 3ماه که متوجه شدم به من خیانت میکند گفتم باشگاه رو تعطیل کن مقداری از وسایل را بطور پنهانی فروخته و بدون حضور من الباقی وسایل را هم فروخته و از مبلغ سرمایه گذاری کلی کسر کرده گفت ضرر کردیم ولی پول خودش ضرر که نکرده بلکه پول اون بیشتر شده و زیر بار ضرر نمیشه میگه من باشگاه رو تعطیل نکردم ضرر رو باید تو بدی آیا با وکیل میتونم به حقم برسم تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
اگر مدارک کافی باشد بله ...زیرا ایشان حق فروش اموال را بدون اجازه شما نداشته است