مشاوره حقوقی رایگان - عنوان بیمه و مشاغل سخت و زیان آور

سلام من بمدت 14 سال درسدمنجیل با شغل برقکاری وتاسیسات مشغول به کارهستم وبا حکم کارگزینی قرارداد معین با شغل تکنسین برق شروع کردم ولی ازسال 98 مارابه کارمندتبدیل کردند ولیست بیمه منوکارگری ساده ردکرده اند ودرسختی کارمن لطمه وارد شده درصورتیکه 17 دسال سابقه بیمه دارم که پیوسته برقکار بوده ام لطفا کمکم کنین تا ازمزایای مشاغل سخت وزیان آوراستفاده نمایم باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین سخت و زیان آور بودن شغل یا مشاغل بر اساس بررسی سوابق و شرایط محیط کار و توسط کمیته کارشناسان موضوع ماده 2 آیین نامه اجرایی و متعاقباً کمیته استانی موضوع ماده 8 آیین نامه اجرایی مربوطه مشخص می شود.حسب درخواست کارگر،کارفرما،تشکل ها ، وزارت بهداشت ، رمان و آموزش پزشکی ، وزارت کار و امور اجتماعی و صندوق تامین اجتماعی، تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل در هر کارگاه با بررسی سوابق ، انجام بازدید و بررسی شرایط و با تایید کمیته های استانی انجام می گیرد لذا باید ابتدا درخواست دهید وبعد ازتایید سختی کار اقدامات بعدی انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید جهت تعیین وضعیت سخت وزیان آور بودن شغل خود از بیمه درخواست رسیدگی کنید