مشاوره حقوقی رایگان - حقوق اجاره دکل های ... درمنازل روستایی

قرارداد دکل همراه اول در روستاهای دور 5ساله بود باماهی250تومان و سالانه 10درصد افزایش ولی حقیقت برای 36متر زمین تصرف شده دکل 52متری وحقوق کم حتی یک جورایی نگهبان هم هستیم طبق اجاره سالانه منازل افزایش ندادن ایا بعد 5سال اتمام قرارداد میتوانم تقاضای تخلیه ملک رابکنم

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر قرارداد اجاره باشد با انقضای مدت مستاجر باید تخلیه کند مگر در صورت توافق