مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر های تلفن شرکت مخابرات در محدوده روستایی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
ممنون از شما بابت راه اندازی سامانه مشاوره آنلاین
خدمتتون عارضم که ما یک قطعه زمین روستایی داریم که حدود 20 سال پیش خریداری کردیم
یک تیر تلفن نیز در وسط زمین ما قرار داشت
الان با توجه به اینکه ما قصد ساخت زمین رو داریم تیر تلفن مزاحمت ایجاد کرده برای ما ، از اداره مخابرات استان و دهیاری هم پیگیری کردیم اما کسی جواب درستی نمیده
زمین هم سند رسمی نداره اما یه قرارداد دستی بین ما و مالک با امضای چند شاهد وجود دارد

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
چنانچه نداشتن سند اشکال ایجاد نکند
شما میتوانید با ثبت دادخواست الزام به جابجایی تیر تلفن علیه اداره مخابرات به خواسته خود برسید