مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه در ازدواج موقت

بنده با مردی بعد از فوت همسرش ازدواج موقت داشتم با 50 سکه. اگر همسرم فوت کند میتوانم مهریه ام را بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی تقی زاده

جناب آقای مهدی تقی زاده:

بله طبق ماده 1077‌ قانون مدنی و مواد بعدی میتوانید مهریه خود را از ماترک همسرتون مطالبه کنید

یک وکیل

سلام " حیات و ممات انسانها تحت اراده خداوند قادر و متعال است و فوت موجودات زنده از جمله انسانها لزوما به سن و سال وابسته نیست . اگر قصد مطالبه مهریه خود را دارید تا دیر نشده اقدام نمائید چونکه زن در ازدواج موقت از اموال همسر متوفی خود ارث نمی برد .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت شما :طبق قانون زوجه در نکاح منقطع سهمی از میراث ندارد ولی مهریه که به ذمه زوج باقی است جزو ما ترک حساب نمیشود و داخل در دیون است فلذا شما میتوانید مطالبه مهریه را بطرفیت وراث اقامه نمایید.