مشاوره حقوقی رایگان - حکم به الزام به تنظیم سند

سلام در پرونده حقوقی اثبات مالکیت خواهان در دادگاه بدو رد وبا ثبت مجدد در تجدید نظر حکم به الزام خوانده به دفتر اسناد رسمی صادر واز طرف وکیل خواهان درخواست صدور حکم به اجرای احکام، ولیکن خوانده طی لایحه ای مبنی بر عدم امکان انتقال سندطی شرایطی، وقاضی وقت نظارت بر 3ماه آینده مشخص شده به چه منظوراست، باتوجه به اینکه اینجانب حکم به الزام به سند از طرف نماینده دادگاه گرفتم و بعنوان شخص ثالث در شعبه توقیف کننده پلاک تقاضای اعتراض ثالث اجرای درمرحله تحقیقاتی میباشد، وعدم استماع دعوای اثبات مالکیت خواهان درشعبه بدو رد، بعلت عدم حضور تمامی ایادی از جمله صاحب سند وفروشنده اول تا درتجدید نظر رای بنفع خواهان صادر شده،، پلاک فوق درشعبه توقیف کننده بعنوان شخص ثالث با سند انتقال اجرای هنوز رفع توقیف نشده ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
دادگاه منتظر پاسخ استعلام است به این جهت تا دریافت پاسخ استعلام وقت نظارت تعیین شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد