مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

سلام وقت به خیر. من به همسرم وکالت کاری دادم برای دو دستگاه آپارتمان که البته در متن درج شده به استثنا، فروش و انجام معاملات ولی در قسمت حق عزل وکیل نوشته شده موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است. می خواستم بدونم این یعنی چی و اینکه می تونه بدون اجازه من این آپارتمان ها به شخص دیگه ای منتقل کنه یا نه و اینکه می تونم وکالت را ابطال کنم

پاسخ ها :

مرضیه شعله سعدی

سرکار خانم مرضیه شعله سعدی :

سلام، روز بخیر. با توجه به عزل شدن حق عزل وکیل این وکالت نامه باطل نمیشه مگر درصورت فوت شما.. یعنی شما با اراده خودتون و به صورت یک طرفه نمیتونید وکالت رو عزل کنید و این حق رو از خودتون سلب کردید. اما حق اقاله قرارداد همچنان پابرجاست یعنی با توافق همسرتون میتونید کلا وکالت رو بهم بزنید. اما وکالتی که دادید صرفا جهت انجام امور اداری بوده و همسر شما به هیچ عنوان نمیتونن آپارتمان رو بفروشند یا اجاره بدهند یا به رهن بذارند یا هر عقد دیگه ای..
سوال دیگه ای بود بنده در خدمتم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همسر شما فقط در حدود وکالتی که دادید میتواند اقدام کند و حق فروش وصلح و موارد دیگر را نداردوکالت نامه ای که دادید بلاعزل است یعنی نمیتوانید انرا یکطرف و با میل خود باطل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه حق فروش داشته باشد می تواند بفروشد و چون وکالت بلاعزل است نمی توانید وکیل را عزل کنید.
توجه داشته باشید می توانید خودتان موضوع وکالت را به شخص دیگری انتقال دهید که در این صورت وکالت منفسخ و باطل می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر به صورت یک طرفه امکان عزل و ابطال وکالت نامه وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهراً ایشان امکان معامله ندارند و شما هم امکان عزل ایشان را ندارید