مشاوره حقوقی رایگان - ورود ماموران شهرداری

با سلام و خسته نباشید. ماموران اجرائیات شهرداری از روی دیوار در حضور مالک وارد ساختمان در حال ساخت شدند و با فحاشی و توهین و ضرب و شتم کارگرانی که در پشت بام در حال کار بودند اقدام به تخریب 2 عدد ستون که تازه بتن ریزی شده بود نموده و با کج کردن قالب ستون موجب وارد شدن خسارت به مالک شدند. یکی از ماموران با پرتاب سفال و هل دادن قصد پرتاب کارگر به پایین را داشت. آیا مالک میتواند برای تمامی این اتفاقات شکایت تنظیم کند؟ در ضمن از تمامی اقدامات این افراد فیلمبرداری شده و مدرک موثق بهمراه شهود موجود است.
تجاوز به عنف
اقدام جهت قتل
توهین و فحاشی
تخریب اموال شخصی
ایراد صدمات بدنی به نفرات

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
بله میتونه.
فقط یه سئوال میمونه، اونم تجاوز به عنف!!!
مگه اونجا به خانمی تجاوز به عنف کردن؟
تصور می کنم برداشت شما از تجاوز به عنف اشتباهه. تجاوز به عنف یعنی تجاوز جنسی به یک خانم با زور و غلبه.
موفق باشید