مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام!وقت بخیر، من سال قبل به یک نفر 22 میلیون پول دادم برا خرید طلا، تا چند وقت نه طلا رو داد نه پول رو ، بعد یه مدت ازش یه فاکتور گرفتم و 22 میلیون سفته، تو فاکتور هم قید کرده که طلاها بطور امانی پیش اون هستند و 22 میلیون سفته بابت ضمانت .سررسید سفته ها خرداد 1401 میباشد البته روز قید نشده، سوالی که دارم اینه من میتونم درخواست طلا بکنم یا فقط پولمو میتونم مطالبه کنم؟ پیشاپیش از راهنماییتون کمال امتنان رادارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاکتور دارید بابت طلا اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که سند فاکتور مبنی بر امانت دارد اظهار نامه رسمی بدهید و مطالبه مال امانی را نمایید اگر مسترد نکرد شکایت نمایید