مشاوره حقوقی رایگان - منزل در شان زوجه باید چه ویژگی هایی داشته باشه

سلام
حدودا دو سال نیم هست که همسرم منو ترک کرده
من تو این مدت دعاوی مهریه و نفقه مطرح کردم که همسرم قبول کرد پرداخت کنه
برای برگشتن به زندگی تلاش کردم رفتم در خونش منو خونه نذاشت پلیس اومد صورت جلسه کرد .. براش اظهارنامه فرستادم دوبار و اعلام تمکین کردم ولی پاسخ نداد .. شاهدانی داشتم که شهارت دادند برای این امر
الان درخواست طلاق ناشی از عسر و حرج (ترک زندگی) دادم
همسرم اومده دادگاه و میگه من منزلی ندارم (منزلشو انتقال داده به نام خانوادش در حالی که خودش هموزم اونجا داره زندگی میکنه ) و فقط در یک صورت حاضره با من زندگی کنه اونم منزل پدرش
منزل پدر زوج فاقد امکانات هست یعنی کلا دو اتاق هست که از هم فاصله زیاد دارند یکی به عنوان اشپز خانه و یکیم به عنوان حال بقیه موارد با خانوادش مشترک هستند
چون قبلا تجربه زندگی خونه پدرشو داشتم میدونم خانوادشم اونجا به شدت دخالت میکنند ... و اینکه از لحاظ وسایل منزل هم زوج اجازه اوردن جهیزیه نمیده وسایلایی هم که خودش داره همه یا کهنه هستند یا بعضی وسایل ضروری مثل کمد و .. وجود نداره
قاضی گفت که خودش میاد خونه رو میبینه و یک ماه به زوج مهلت داد تا منزل رو اماده کنه ولی الان پیام اومد که پرونده رو دوباره فرستادند شورا و وقت رسیدگیش هم برای یک ماه دیگه هست
من الان باید چیکار کنم اگه قبول نکنم این منزلو نمیتونم طلاق بگیرم ؟
و اینکه چون تهیه مسکن جز نفقه من و وظیفه زوج هست پس همسرم داره تو نفقه کوتاهی میکنه و این خودش مصداق عسرو حرج نیست ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
تعیین اینکه موضوع از مصادیق عسر و حرج هست یا خیر بسته به نظر قضایی ریاست شعبه است . شان زوجهبراساس موقعیت اجتماعی ایشان و خانواده و امثال ایشان بررسی میگردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منزل باید در شأن شما باشد و این را کارشناسان تشخیص میدهند