مشاوره حقوقی رایگان - هزیه انجام شده در طول دادرسی

آیا هزینه های پرداخت شده در طول دادرسی را از محکوم می توان گرفت :
هزینه خسارت وارده با خودرو طبق نظر کارشناس
هزیمه روزهایی که به دلیل نداشتن مرخصی،غایب بوده ایم
هزینه روزهایی که برای فرآیند دادرسی مرخصی گرفته ام
هزینه اوراق ،،دفاتر،پول،کارشناس ،خودرو،و... از لطف شما سپاس گزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه مطالبه خسارت اورده اید و به ان قاضی حکم داده میتوانید کلیه خسارات را دریافت کنید . در غیر این صورت جداگانه دادخواست مطالبه خسارت دهید

یک وکیل :

با سلام
چنانجه خوانده دعوی بوده باشید باید طبق ماده 109 از قانون آیین دادرسی این مطالبات را مطرح میکردید و چنانجه چنین اقدام صورت نگرفته از طریق شورای حل اختلاف .چنانچه خواهان بودید باید در دادخواست موارد فوق را مطرح میکردید تا دادگاه برای آن اجازه رسیدگی داشته باشد در غیر اینصورت مشابه مورد بالا دادخواست در شورای حل اختلاف برای مطالبه هزینه ها و خسارات دادرسی مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تمامی هزینه های دادرسی را می توان مطالبه کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله تمامی هزینه های دادرسی را می توان مطالبه کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعی گرفتید بله میتوانید دادخواست بدهید