مشاوره حقوقی رایگان - قدمت بنا

باسلام
بنده نامه تاییدیه قدمت‌بنا به مساحت 100متر از جهاد دارم(باگزارش کارشناس رسمی)
چونکه زمینم تو حریم شهر واقع شده میبایست از شهرداری هم مجوز بگیرم
مراجعه کردم و پیگیری
ولی‌کمیسیون ماده 100بخاطر اینکه سقف خانه‌قدیمی ترمیم گرده بودم طبق گزارش کارشناس شهرداری رای به تخریب داد.تجدید نظر تایید کرده و الان باید ملک‌قدیمی را خراب‌کنم
چکار باید انجام بدم که
1 -جلو تخریب بگیرم(چونکه ملک تخریب بشه شهرداری دیگه جواز بهم نمیده)
2-چطور مجوز این 100متر و از شهرداری بگیرم؟
الان باید دستور‌ موقت بگیرم اول

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از رای کمیسیون تجدیدنظر ماده صد شهرداری از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نماید و همجنین دستور موقت مبنی بر جلوگیری از تخریب ساختمان را درخواست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دستور موقت بگیرید و به دیوان میتوانید از کمسیون ماده 100شکایت کنید