مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت بعنوان مستثنیات دین

سلام موتور سیکلت بنده که با آن در شرکت کار میکردم و وسیله معاش بنده بوده و شرط کار در شرکت داشتن موتور سیکلت بود اکنون توسط همسر سابقم توقیف شده ضمنا بنده برای مهریه تعدیل زده بودم که دادگاه هر 10 ماه یک سکه برای بنده حکم داد و پرونده مختومه شد. آیا میتوان موتورسیکلت را رفع توقیف کرد چون تنها وسیله کار بنده در شرکت بود

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

با سلام.بله وسیله کار از مستثنیات دین هست و با تقاضای شما رفع توقیف خواهد شد.