مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهادت کذب

با سلام. مدتی قبل همسایه ما سر جای پارک به من حمله ور شدند و مرا مورد ضرب و جرح قرار دادند. من ازشون شکایت کردم و ملزم به پرداخت 2درصد دیه شدند. در کمال ناباوری مدتی بعد دیدم ایشون از من شکایت کردند که زدم دندانشان را شکستم و یک شاهد کذب آوردند که اصلا حضور نداشتند و حتی مرا نمیشناسند. دادگاه به استناد شاهد مرا محکوم کرد. از شاهد شکایت کردم بجرم شهادت دروغ. خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما نیز باید شاهد بیاورید در مقابل شاهد ایشان
نظریه و تاریخ مراجعه به پزشکی قانونی نیز میتواند به شما کمک کند.