مشاوره حقوقی رایگان - جراحی ناقص

سلام مادر من بخاطر اينکه دياليز بشه بازوی چپش رو جراحی کردن تا لوله ای رو اونجا کار بزارن، جراح وقتی متوجه شد که رگهای مادرم ضعيف هستن لوله لازمه رو کار نگذاشت و گفت نميشه تشخيص ميدم که لازم نيست دياليز بشه فعلا مرخص هستش اما 3 ميليون هزينه اين جراحی بيمارستان دريافت کرد.. آيا دريافت اين هزينه که عمل لازم انجام ندادن درست هست؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه مبلغ دریافتی جهت جراحی و به کار گذاشتن لوله بوده و هیچ اقدامی انجام نشده اخذ مبلغ جایز نیست اما به میزان هزینه ای که شده باید پرداخت گردد.