مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و خسته نباشید
ببخشید من 4 سال که از همسرم جدا زندگی میکنم. و 2 سال که تقاضای دادخواست طلاق دادم بعد از 2 سال دوندگی. توافق کردیم و حکم طلاق توافقی صادر شد. من حکم و تسلیم محضر کردم ولی همسرم حاضر نمیشه برای طلاق. حتی از محضر احضاریه فرستاده شد ولی باز حاضر نشد. آیا من راه حلی دارم تاقبل از اینکه زمانم به پایان نرسیده؟؟؟چون همسرم هیچ جوره حاضر نیست بیاد برای طلاق. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

یک وکیل

استان : ---


سلام" مطابق ماده 36 قانون حمایت از خانواده ، در گواهی عدم امکان سازش صادره ناشی از طلاق توافقی چنانچه دادگاه جهت اجرای صیغه طلاق از طرف زوج به زوجه وکالت داده باشد ، عدم حضور زوج در دفتر رسمی طلاق به منظور اجرای صیغه طلاق ، مانع از اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نخواهد بود . ضمن اینکه شما با تسلیم و ثبت به موقع گواهی عدم امکان سازش در دفتر طلاق ، دیگر نگرانی از بابت انقضاء مهلت سه ماهه گواهی از تاریخ ابلاغ رأی قطعی نخواهید داشت .


12:08:28   1396/9/13

موافق (0) مخالف (0)

مهدی تقی زاده

جناب آقای مهدی تقی زاده:

استان : آذربایجان شرقی


ماده33-
مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی یا انقضای مهلت فرجام ‌ خواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ می ‌ کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت می‌شود و مراتب به زوج ابلاغ می‌گردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به‌عمل می ‌ آید.

تبصره ـ دادگاه صادرکننده حکم طلاق باید در رأی صادرشده بر نمایندگی سردفتر در اجرای صیغه طلاق در صورت امتناع زوج تصریح کند.


14:20:22   1396/9/13

موافق (1) مخالف (0)

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

استان : تهران


اگر در رای صادره نمایندگی در اجرا نداشته باشید متاسفانه با عدم حضور زوج صیغه اجرا نخواهد شد و عملا نمی توانید کاری کنید و دفاتر نیز اقدام به ثبت چنین طلاقی نمی کنند .شما میتوانید از طریق حق وحقوقتان ایشان را به این امر راضی کنید درصورت همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید


18:34:19   1396/9/13

موافق (0) مخالف (0)


0

سوالات مرتبط

وکلای متخصص