مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ممنوع الخروجی

سلام وقتتون بخیر من پروندم در دادگاه هست برای نفقه و مهریه و طلاق از طرف شوهرم که با ضامن بخاطر نفقه بیرون هست و هنوز دادگاه رای صادر نکرده خاستم ببینم شوهرم میتونه از کشور خارج بشه یا باید چکار کنم چون برای کار میخاد ب عراق بره که یک سال بهش اقامت میدن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از دادگاه خانواده بابت مهریه وی را ممنوع الخروج نکرده اید از طرف این دادگاه ایشان ممنوع الخروج نیستند و می توانند به خارج از کشور سفر کنند .