مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

سلام
خسته نباشید
من تقریبا دوسال پیش ضامن وام شخصی شدم و از بابت ضمانت چک دادم به بانک
بعد از مدتی از بانک تماس گرفتن که اقساط پرداخت نشده و چکو میخوایم بذاریم اجرا
بعد از تماسهای متعدد با وام گیرنده بعد چند ماه وام گیرنده چکای ضمانت منو آورد تحویلم داد و گفت وام تسویه شده
موند چند ماه گذشت حسابم بسته شد و حقوقی که برام واریز شده بود از طرف بانک از حسابم برداشت شد
تماس گرفتم و بهم گفتن که وام تسویه نشده کامل
بعد از کلی بحث گفتن که ما اشتباه کردیم چکو دادیم
میخواستم ببینم من که چکی ندارم دست بانک
و بانک از حساب من پول برداشت میکنه
میتونم از بانک بابت این کار شکایت کنم که دیگه نتونن همچین کاری بکنن و برداشتیاشون رو پس بدن

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر شما در هر حال ضامن هستید و مسئول شناخته می شوید اگر چک اقدام نشده به معنی رفع مسئولیت شما نیست