مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی خودرو حمل مواد مخدر

سلام ببخشید یک سوال داشتم کسی که موادمخدر از نوع شیشه 6گرم همراش بود و ماشین رو میندازه فرار میکن چجوری میتون بره ماشینش رو آزاد کن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مالک ماشین کسی دیگر باشه بامدارک می تواند درخواست ازادی دهد در غیر این حالت خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مالک ماشین باید به مرجع توقیف کننده مراجعه نماید و اثبات کند راننده در زمان وقوع جرم نبوده