مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام خدمت وکللی گرامی
بنده یک سوال کردم اما جواب درست نگرفتم.
در یک شکایتی که بنده کردم 2مورد یکی به عنوان توهین و دیگری تهدید به قتل که پیامک متهم هم موجود بود
در دادسرا بابت فحاشی متهم محکوم به پرداخت خسارت شد و در تهدید به قتل تبرئه گردید البته حق اعتراض داشتم ولی در کل رضایت دادم. و دادگاه20 روز مهلت داد که اگر اعتراضی دارم اعلام کنم و 10 روز دیگه هم وقت دارم تا اعتراض کنم
سوال من اینه که با توجه به رضایت که دادم میتونم رضایت خودم را لغو کنم
و اینکه طرف مقابل یعنی متهم میتواند بخاطر شکایت تهدید به قتل که تبرئه شد از من شکایت کند و یا اعاده حیثیت کند.
لطفا راهنمایی کنید چون گفته انجام میده.
لازم به ذکر هست که هر دو شکایت من در یک پرونده بوده و من برای همان پرونده رضایت محضری از دفتر خدمات قضایی دادم.
سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام فقط به مالک سیم کارت یا وکیل قانونی مالک پرینت میدن

یک وکیل

اگر رضايت داديد امكان رجوع از رضايت نيست، در خصوص قتل با اثبات سونيت شما و فقدان ادله كافى مى تواند أعاده حيثيت نمايد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرینت فقط در اختیار مالک نماینده قانونی قرار می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اخذ پرینت توسط مالک یا نماینده قانونی وی ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت اعاده حیثیت باید سونیت شما از این شکایت ثابت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رضایت بی قید و شرط بوده نمیتوان عدول کرد. و اعاده حیثیت او هم به نتیجه نمیرسد