مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

سلام. شوهر خواهر من به خواهرم خيانت كرد بعد كه خواهرم فهميد مريض شد و فوت كرد. در مراسم چهلم به پدرم حمله كرد و فحاشی كرد منم كه از اين موضوع ناراحت شدم به اون زنگ زدم و گفتم اگه يبار ديگه به پدرم توهين كنی ك...نتو پاره ميكنم همين. حالا ميگن ضبط كرديم و شكايت ميكنيم میتونه كاری كنه ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مجازات شما توهین ساده است که برابر ماده 608 قانون مجازات جرمیست خفیف ولی در هر حال ایشان می تواند شکایت کند دیگر این کار را نکنید