مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام. من پیش کسی کار میکردم پسرش اومد گفت پول داری بده برات ترید کنم 8 ماه پیش 80 میلیون دادم هر هفته میومد میگفت بده گوشیتو بروز کنم بدونی چقدر پول داری بعضی وقتا گفت ضرر کردی بعضی وقتا گفت سود کردی تا اینکه یک ماه پیش به من گفت 26000 تا تتر داری و تو گوشیمم بروز کرد ولی وقتی رفتم نقد کنم بهم گفتن تمام نمایشی و فیک هست ایا شکایت کنم میتونم 26000 تا تتر که تو گوشیم زده بهم میرسه یا همون 80 میلیون خودم کمک کنید من‌ پول هم ب حساب مادرش زدم و اینکه ازش چث دارم که راجب ترید و سرمایه و واریز پول بود
من ازش شکایت کنم ب 80 میلیون خودم میرسم یا 26000 تا تتری که تو گوشیم زده بهم میرسه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع میتواند از مصادیق کلاهبرداری باشد که بصورت فیک وغیر واقعی شما را به امور غیر واقع امیدوار کرده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر صرف شکایت تنها کافی نیست شکایت باید مستند و مستدل باشه اول باید مدارک و ارزهایی که خریداری شده است را ببینیم یا اقداماتی که انجام داده است را بدانیم بله امکان برگشت وجه شما وجود دارد وصف کیفری پرونده منوط به دلایل است که باید بررسی کنیم با ما تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
میتوانید به اتهام جعل رایانه ای و کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید ولی نیاز به مستندات فنی و شواهد محکم می باشد و در هر صورت اصل مبلغ 80 میلیون تومان به شما مسترد خواهد شد نه ارزهای تقلبی.