مشاوره حقوقی رایگان - عنوان اثبات فرد دو قطبی با رفتار و خواسته های نامعقول

یکی از زوجین رفتاری شبیه جنون و نامعقول داشته و موجبات آرامش و نگرانی دیگران را فراهم میکند! بدین صورت که در یک لحظه یا روز تصمیم به طلاق یا اخذ مهریه و ثبت در مراجع می گیرد ولی اقدام نکرده و پشیمان می شود و یا قهر کردن و تعیین شرط قطع ارتباط با خانواده مقابل برای برگشتن به زندگی و درخواستهای نامعقول و خارج از توان دارد و بطور کلی حرفهای ضد و نقیض می زند؟ و ثبات رفتار ندارد! و الانم طرف مقابل را بخودکشی و قطع رابطه با فامیل و بهانه های اینچنین تهدید کرده که قبول نکند انجام خواهد داد!؟ ایا چنین رفتاری برای طلاق دادن قابل توجیه هست و تحت چه عنوانی قابل طرح می باشد!

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه و نظر آن مرجع تعیین کننده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و دادگاه طبق نظر پزشکی قانونی و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج برای طلاق زوجه نیاز به دلیلی ندارد فقط باید حقوق مالی وی را پرداخت نماید.