مشاوره حقوقی رایگان - استعلام

با سلام
دو سال قبل در خصوص خسارات سیل سال 98 اداره جهاد کشاورزی به علت اهمال کاری که داشته با پیگیری دادستان روبرو شد. از انجایی که فرمانداری به رغم پیگیری اداره جهاد کشاورزی حمایت خاصی نکرد، در پاسخ ان اداره طی یک نامه ای بدون هیچ گونه مدرکی، طی نامه ای به دادستانی اعلام‌نمود که 10 از کارکنان فرمانداری کاربر بوده اند و 80 نفر را وارد سامانه نموده اند که مورد تایید این اداره نیست. متاسفانه ده کارمند فرمانداری با این ادعای بی اساس مورد پیگرد قرار گرفتند ولی در پاسخ استعلام دادستانی از فرمانداری اعلام شده که هیچ کس از فرمانداری کاربر نبوده و کاربرها از جهاد بوده اند .
لازم به ذکر است تمام ان 80 مورد با نامه خود جهاد برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند. و قبل از معرفی جهاد به عنوان مسئول اصلی پایش و رصد نموده است و افزاد ثبت شده از فیلتر کارگروه شهرستان و استان باید عبور می‌کردند و صرف وارد کردن در سامانه سجاد نمی توانسته است برای دریافت خسارت کافی باشد. حال سوال این است با توجه به اینکه پرونده همچنان باز است و تنها مدرکی که دادستانی به ان علیه کارکنان فرمانداری اکتفا کرده همین‌ ادعای بی اساس رئس جهاد است و بعد از ان که برخی افراد بازداشت شدند از فرمانداری نیز استعلام گرفتند که ناقض ادعای جهاد بود ایا با توجه به شرح ماوقع کارکنان فرمانداری صرفا با این ادعا محکوم می شوند؟
در حالی که هیچ دخالتی نداشته اند و صرفا افرادی که منتسب کرده اند که از بستگان انها بوده اند و چون بستر وی پی ان در فرمانداری بوده است چنین استدلال شده خب دسترسی داشته اند و ثبت کرده اند. اما هیچ مدرک و دلیلی دیگری وجود ندارد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین