مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن حال منتسب معامله جانباز اعصاب و ازاده

سلام پدر من جانباز روان اعصاب و ازاده هیت وام مسکن رو یک نفر گرفت بهش یه مقدار داد. میتونم کاری کنم.؟پدرم شرایط معامله نداشت اصلاسلام پدر من جانباز روان اعصاب و ازاده هیت وام مسکن رو یک نفر گرفت بهش یه مقدار داد. میتونم کاری کنم.؟پدرم شرایط معامله نداشت اصلا.قرصم زیاد می‌خورد اصن تو حال دیگه هرکی میدید مشخص.من نفهمیدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گرفتن حکم حجر میتوانید ابطال معامله را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ حکم حجر می توانید معاملات را ابطال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید محجوریت وی را ثابت نمایید تا معاملات ابطال نمایید