مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

پدرم در اثر تصادف حافظه خود را از دست داده است و ديوانه شد عمه ام قيميت پدرم را گرفته و اقدام به فروش ملك ها و زمين هاي پدرم را كرد من به سن تكليف رسيده ام ايا ميتوانم قيميت پدرم را به عهد بگيرم و ملك هايی كه فروخته است را پس بگيرم در حال حاضر يك گاراژ كه به اسم پدرم است و سندش پيش من است را ميخواهند (عمه ام) و شكايت مادرم را كرد و سند ملك را ميخواهد من و مادرم جدا از پدرم زندگی ميكنيم خواهشا راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قیومیت پدرتان را میتوانید بگیرید اما املاکی که فروخته شده اگر زیر نظر دادستان و قانونی فروخته شده باشد دیگر قابل پس گرفتن نیست.