مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

با سلام
از یک کوچه باریک با سرعت 10 داشتم خارج میشدم که یک زن با سرعت، خود را روی ماشین من انداخت در حالی که ظاهران اتفاقی برایش نیوفتاده بود طلب دیه کرد و خواست اخاذی کند اما بنده با تماس با اورژانس و پلیس اقدام به سیر قانونی موضوع شدم. پس از آمدن آمبولانس و پلیس نتیجه معاینه به این خطم شد که مشکلی وجود ندارد، اما با اصرار فرد ان را به بیمارستان بردن، در بیمارستان هم پس از معاینه و عکس معلوم شد فرد مشکلی ندارد. ماشین من به پارکینگ و فرد پس از آن روز با آدرس غلط و شماره ای که دائم در حال فرستادن پیام که فلان مقدار بزن به حساب تا رضایت بدم در حال تهدید می باشد، ماشین من بیمه بوده و با توجه به این از لحاظ قانونی بهتره که عمل کنم اما فرد پس از تماس های متوالی جوابی برای رفتن و ثبت ثنا نمی باشد و کلانتری هم می گوید اگر وی ثبت ثنا نکند شما نمی توانید ماشین را آزاد نمایید و حتی کروکی مذکور هم به خاطر عدم رویت مامور راهنمایی و رانندگی از فرد، داده نمیشود. لطفا به بنده کمک کنید تا بتونم ماشینم را آزاد و فرد را به حساب کارش برسانم.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام آزادی خودروی شما با درخواست به قاضی دادسرا و اینکه شاکی وجود ندارد و یا پس از اخطار حاضر به پیگیری نمی شود امکانپذیر هست