مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل گواهی انحصار وراثت محدود به نامحدود

با سلام - برای تبدیل گواهی انحصار وراثت محدود به نامحدود پدرم چه مدارکی نیاز هست و به کجا مراجعه کنم؟
برای تقسیم ارث پدر بزرگم نیاز به گواهی انحصار وراثت نامحدود پدرم هست. لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود مجددا دادخواست انحصار وراثت نامحدود بدید و این انحصار وراثت رو هم ضمیمه کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

عرض سلام
نیازی به طی کردن مجدد مراحل نیست
باید به شعبه ای که گواهی انحصار وراثت محدود صادر کرده مراجعه کنید و درخواست تبدیل گواهی محدود به نامحدود را داشته باشید و در اینصورت با انتشار گواهی و گذشت یک ماه، گواهی از محدود به نامحدود تبدیل میشود.