مشاوره حقوقی رایگان - طلب سفته

سلام و عرض ادب
سفته ای به مبلغ 100میلیون از شخصی دارم که الان واخواست کردم و درخواست ارجاع ب کارشناس کرده که سفته رو قبلا پرداخت کرده و مبلغش کمتر از 100 میلیونه
کارشناس به بنده گفته رسید پرداختی بیار حسابرسی کنم منم رسیدی ندارم چون پرداختیم پول نقد بوده و در این مورد شاهد دارم که گفته الان پول ندارم این سفته ها بجای پولت پیشت باشه تا پول دستم بیاد پرداخت کنم شاهد دارم که گفته بابت 100 میلیون بدهی که ب بنده داره سفته صادر کرده کارشناس که ب ضرر من نظریه داده و فعلا رای قاضی نیومده با اعلام وجود شاهد ب قاضی رای ب نفعم میشه یا حتما باید رسید پرداختی داشته باشم که ندارم و اینطوری سفته که سند رسمی بی ارزش میشه از نظر قاضی ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست و دادگاه باتوجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای شهود را به دادگاه معرفی و درخواست استماع شهادت شهود کنید