مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

باسلام و تشکر، مالک آپارتمانی هستم که مستاجرم بدلیل اختلاف با همسرش میخواهند از هم جدا شوند، دادگاه نامه ای برام فرستاده که پول رهن رو نزد خودم نگه دارم تا وضعیت طلاق معلوم بشه، یکماه از قراردادم بیشتر نمونده، باتوجه به اینکه هنوزم وضعیت طلاق مشخص نشده چجوری میتونم حکم تخلیه بگیرم؟
هزینه های قبوض مصرفی و تحویل گرفتن واحدم چجوری میشه؟
باتشکر

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بعد از منقضی شدن مدت اجاره می توانید به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مراجعه کرده و با سپردن ودیعه به صندوق دادگستری تقاضای تخلیه ملک را بنمایید
البته قرارداد اجاره باید مشمول قانون سال 1376باشد و شرایطذشکلی لحاظ شده باشد