مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مسکن مهر

با سلام
بنده در سال 86 عضو یکی از تعاونی های مسکن مهر شدم و از همان سال تا سال 90 مبلغ 7 میلیون به حساب تعاونی واریز کردم نیمی از مبلغ که 3/5 میلیون تومان بوده را تا سال 88 به حساب تعاونی واریز کردم. ولی بعد از آن زمان با توجه به عدم فعالیت در ساخت و ساز و تحویل واحدها مبلغ 17 میلیون طبق اساس نامه سال 91 به حساب تعاونی واریز نکردم. بنا به گفته های بعضی از اعضا مبلغ تکمیلی از اعضا در سال 97 را سی میلیون تعیین نموده بودن. لازم به توضیح است ایشان مدیر عامل که یکی از اعضاست و به مدت نه سال تمام به صورت زد و بند در این سمت می باشد هیچگونه اعلام و دعوت به مجمع را از اینجانب نکرده است و میگوید در روزنامه آگهی تشکیل مجمع زده ام میخواستی دقت کنی . حال که با او تماس میگیرم برای تعیین تکلیف تحویل واحد به من میگوید شما هیچگونه حقی ندارید و اگر یک واحد میخواهید مبلغ واریزیتون در دو ضرب میکنم و مابقی تا مبلغ 110 میلیون به ارزش الان آن خانه واریز نمایید وگر نه بیایید پولتان را بگیرید و به صورت یک بنگاه املاک با بنده رفتار می نماید. و شنیدها از این را هم دارم با توجه به باند و باندبازی بین هیئت مدیره و ایشان نهایت فشار برای انصراف را خواهند آورد به صورتی که شکایت شما را رسیدگی نمی نمایند تا انصراف دهیم و سریعا خانه را به غیر واگذار می نمایند و به فروش میرسانند. خواهشمندم با توجه به عدم هرگونه اخطار به اینجانب برای تکمیل موجودی و یا حذف از اعضا تعاونی تا کنون و با توجه به رشد تورم که مبلغ واریزی بنده تمامی ارزش خودش را از دست داده که در همان سالها بعنوان نمونه پراید حدود 8 الی 9 میلیون فی داشت و هم اکنون بالغ بر 55 میلیون ارزش گذاری می شود چگونه می توانم به حق و حقوقات خودم دست پیدا کنم و واحدم رو از این افراد بگیرم تا بیشتر ضرر ننمایم. ممنون میشم از راهنمایتان

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام باتنظیم دادخواست دایر برجبران ضرر وزیان وارده با جلب نظر کارشناس اقدام فرمایید. ضمناً قبل از تنظیم دادخواست میتوانید با تقدیم دادخواست تامین دلیل میزان خسارات خودرامشخص نمایید موفق باشید وکیل محمدنژاد کیاسری