مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام وقت بخیر
من جوانی 19 ساله هستم ده اردیبهشت ماه با یک خانوم 78ساله با خودرو تصادف کردم که متاسفانه عابر بر اثر جراحت های وارده بعد از یکماه فوت شدن من در خیابان اصلی بودم و خط عابر پیاده چهل متر قبل از صحنه تصادف هستش سرعت من مجاز بوده و مانع دید داشتم ب صورتی که خودروی دیگر از کوچه بدون توجه به حق تقدم وارد خیابان شدن و من به لاین سبقت رفتم تا از خودور عبور کنم که ناگهان خانوم ظاهر شد و اصلا قابل مشاهده نبود بلافاصله من اقدام به ترمز گرفتن کردم و خانوم به گوشه ی جلوی خودرو من برخورد کردن و سرشان به زمین برخورد کرد که بعد از یکماه بستری بودن منجر به فوت شد
حالا افسر راهنمایی در کروکی ذکر نکرده خط عابر و مانع دید رو حتی نوشته من بعد از برخورد ترمز گرفتم که فیلم دوربین های مداربسته ترمز گرفتن من رو اثبات میکنه هرچی ام اعتراض کردم نتیجه تغیر نکرد میخواستم بدونم ایا میتونم قاضی رو قانع کنم که من مقصر صد نبودم یا خیر و حکم من چیست؟
گواهینامه و بیمه هم دارم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تصادفات رانندگی منتهی به فوت منطبق با قانون به پرداخت دیه زن مسلمان و حبس تعزیری محکوم میشوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت تعیین درصد تقصیر و بررسی صحنه تصادف، ثبت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا متاسفانه اتفاقی است که افتاده با داشتن بیمه و گواهینامه زیاد نگران نباشید، بیمه دیه متوفی را جبران می کند و در خصوص جنبه عمومی جرم با توجه به جوان بودن و اقدامات بعدی در صحنه تصادف از جمله کمک به مصدوم و غیره ، دادگاه تخفیفات خواهد داد.
اما تعیین مقصر در صلاحیت کارشناسان و افسران راهنمایی و رانندگی است. پس باید به نظریات آنها اعتراض اعتراض کنید