مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام من حدودا 16ماه قبل مورد ضرب وجرح توسط شوهرم قرار گرفتم. الان براش دیه بریدن اعسار زده و تو اعسار خودش وشاهدش شغل شوهرم را انکار کردن وکارگر ساده معرفی کردن در واقعه حقیقت این نیست تو دادگاه خواستار این شدم که از محل کاری ومحل زندگی تحقیق بشه الان اگر ثابت کنم که شغلش و دروغ گفته چه اتفاقی میفته همه سند هارو به اسم مادرش زده الان در مورد شغلش اگه ثابت کنم که شغلش و پنهون کرده وشاهدش شهادت دروغ داده چه اتفاقی میفتد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه ثابت کنید اولا اعسار او را رد می کنند ثانیا شما می تواند از شهودش به عنوان شهادت کذب به دادگاه کیفری شکایت کنید تا مجازات شوند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعسار اش رد می‌شود. شهود هم به اجرا شهادت کذب محکوم می شوند