مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عوارض شهرداری توسط فروشنده خودرو

با سلام. بنده اقدام به خرید خودرویی کردم که به گفته فروشنده عوارض شهرداری و بدهی تسویه شده و برگه گم شده و گفتند تو سیستم موجوده و هیچ بدهی ندارد وکالت به بنده داد و کل پول رو دریافت کرد. برای تعویض پلاک مراجعه کردم متوجه شدم 4 میلیون عوارض و بدهی دارد اول گفت تعویض پلاک کن مشکل ندارد پرداخت میکنم اما بعد از تعویض پلاک به عهده نمیگیرد منزل بنده شهرری منزل فروشنده اتوبان آهنگ هست من برای شکایت باید چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهد علیه ایشان در محل سکونت وی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر 4 میلیون را پرداخت کرده اید جبران آن مشکل است چون طبق قانون پرداخت دین از جانب مدیون باید با اذن وی باشد تا قابل عودت باشد لذا باید در محکمه اذن وی را ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید