مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار فیش حقوقی برای ضمانت

باسلام ازبنده بعنوان کلاهبرداری رایانه ای شکایت شده طرف یه شهر دیگرهست ومن یکجای دیگر دادیارگفت باید ضامن بیاری من هم فیش حقوقی پدرم رو گذاشتم تا کی آزاد هستم ومهلت دارم که ثابت کنم اینکار رو نکردم؟واینکه مبلغ شکایت2میلیون و180هزارتومان است ولی درفیش حقوقی زد پدرم 50میلیون ضامن شده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فیش به عنوان وثیقه و کفالت در دادگاه میماند اگر شما نتوانید ثابت کنید از حقوق پدرتان مبالغ گرفته میشود و شما نیز کیفر میشوید. بهتر است مدارک اثبات بی گناهی خود را به دادگاه ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا زمان صدور حکم قطعی آزاد هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا تحقیقات پرونده انجام بشه و پرونده به دادگاه ارسال بشه و حکم قطعی صادر بشه چند ماه طول می کشد و شما در مرحله دادسرا باید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر کاری کردید بهتر است رضایت شاکی را بگیرید تا مشکل حل بشه.