مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای داور مرکز داوری اتاق تعاون

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم داور مرکز داوری نسیت به شکایت عضو تعاونی قرارعدم استماع صادر کرده و به دادگاه ارسال نموده است که ابلاغ شود. در سامانه ثنا در منوی خلاصه پرونده چنین نوشته شده است
1-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته درخواست ابلاغ راي داور در تاریخ ................. ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده است
در منوی آخرین موضوعات چنین نوشته شده است
پرونده فاقد موضوع فعال است
آیا به رأی داور میتوان اعتراض کرد یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای داوری تحت شرایطی قابل ابطال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مرکز داوری ، رای ماهوی صادر
نکرده است و فقط اعلام عدم صلاحیت خود را کرده است
ولی ظاهرا شما نمیتوانید درخواست ابطال رای داوری را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید در مهلت قانونی اعتراض کنید