مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام
من یک مستاجر دارم که این خانم فقط دوماه اول قرارداد کرایه و اجاره خود را پرداخت کرده و بعد از آن به بهانه مختلف و مظلوم نمایی پول کرایه را پرداخت نکرد و الان قریب به 10ماه پول کرایه را نداد که پول کرایه می شود 18 میلیون تومان حالا بعد از یکسال که پول کرایه خود را نداده و قرارداد یکساله آن هم تمام هست
ولی این خانم برای اینکه 18 میلیون را نده و خانه را تخلیه نکنه آماده پیشم میگه اگر بخواهی 18 را ازم بگیری و خانه را تخلیه کنی ادعا می کنم که بهم پیشنهاد رابطه جنسی دادی و به زور بدنم را مورد لمس قرار دادی و بهم تجاوز کردی
حالا من باید چه کارکنم
که هم پول را از آن گرفت و هم خانه را تخلیه کنه و هم برای این تهمت شکایت آن را کرد
باسپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما به خدا توکل کنید و طبق حدیث امام علی ع حق گرفتی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید دادخواست تخلیه بدهید و اجور معوقه را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست تخلیه بدهید و اجور معوقه را مطالبه کنید