مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام وقتتون بخیر، لطفا به سوالم پاسخ دهید . منو در دعوا یکی زده هم صورت از داخل دهان به اندازه یک سانتی متر خراشیدگی ایجاد شده و هم از زیر گلوم چهار تا خراشیدگی به اندازه نخود ایجاد شده و هم از بازوم به اندازه سه سانتی متر سه تا خراشیدگی ایجاد شده و هم از سرم به اندازه گیلاس تورم‌ایجاد شده و هم زیر فکم تورم ایجاده شده ینی نصف صورتم باد کرده رفتم پزشکی قانونی همشونو نوشت به نظرتان ایا دیه تعلق میگیره چند درصد دیه تعلق میگیره؟ الانم از زخم دهانم نمیتون خوب غذا بخورم و سرمم درد میکنه گاهی وقتا‌.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوتنید علاوه بر شکایت ضرب و جرح عمدی از ضارب ، مطالبه دیه کنید تا پزشکی قانونی برای ما میزان دقیق را تعیبن کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا شما پزشک قانونی باید مراجعه نمایید و بعد از آن مقداری جراحات شما توسط پزشک مشخص میشود و درصد دیه تعیین میشود هر درصدی که برای شما منظور گردید می توانید آن را مطالبه نماید بلدیه به شما تعلق میگیرد دیه امسال هم 600 میلیون تومان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دیه خود را می توانید مطالبه کنید.
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پزشک قانونی باید درصدهای دیه یا تعلق ارش را در گزارش خود بنویسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه بر اساس آسیب های اعلامی توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید ومطالبه دیه کنید تا پزشکی قانونی برای ما میزان دقیق را تعیبن کند