مشاوره حقوقی رایگان - جعل مهر و امضا دفتر املاک با تایید کارشناس جعل

با سلام و خسته نباشید
بنده دفتر مشاور املاک دارم
مهر و امضا این جانب جعل شد و قرار کارشناسی صادر شد متهم جلو نرفت و بنده با نظر کارشناس جعل را ثابت نمودم سوالم این است متهم اصلا حاضر نمیشود در شعبه و بنده پیگیر هستم آیا منتظر بمانم تا رای قاضی صادر شود رای غیابی یا حکم جلب متهم را بگیرم و رای صادر شود کدام بهتر است و نتیجه بخش تر است ممنون میشم کمک بفرماید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور رای میتوانید متهم را جلب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم تا زمانی که جلسه تشکیل نشود حکم صادر نشود قابلیت جلب وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم جلب دارید جلب نمایید ویا حکم نهایی صادر وسپس اقدام شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر متهم بدون عذر موجه حاضر نشود جلب خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که جلسه تشکیل نشود حکم صادر نشود قابلیت جلب وجود ندارد