مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص خرید اینترنتی

من اقدام به خرید کالایی از سایتی نمودم که نشان اعتماد الکترونیکی هم داشت. بعد از 48 ساعت که از زمان واریز مبلغ کالا گذشته بود به من اطلاع داده شد که کالا موجود نیست و پول به زودی به حسابم بازگردانده میشود. این در حالی هست که من عجله برای خرید داشتم و مسئول سایت به من اطمینان خاطر داد که هم کالا موجود هست و هم قیمت به روز می باشد.
توی این مدت من به این علت که پولم در حساب سایت بود نمی توانستم خرید کنم.
آیا این سایت نباید پاسخگو بنده باشه که چرا 48 ساعت پولم در حسابش مونده و چرا در ابتدا به من اطلاعات غلط داده شد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. کالا اکنون خریداری شده است ? اگر خریداری نشده حتما موجودی خود را از ان کارت خارج نمایید و رمز خود را تغییر دهید شگرد بعضی از فروشگاه های اینترنتی ممکن است این گونه باشد سعی کنید اینترنتی خرید نکنید یا با کارت با همان موجودی خرید ، اقدام به خرید نمایید.