مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

خسته نباشید حکم 3گرم هرویین چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و اگر تمکین نکرد نفقه تعلق نمی گیرد و لی نفقه فرزندان قابل مطالبه است و همچنین می تواند مهریه خود را نیز مطالبه کند.
ولی برای طلاق باید دلیل داشته باشد و بدون دلیل نمی تواند طلاق بگیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ده میلیون تا 25 میلیون تومان جزای نقدی بعلاوه دو تا 5 سال حبس بعلاوه 30 تا 70 ضربه شلاق